Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Özellikle alıngan ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kısaca, temel üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek karınin tasarlanmışken, müstacel çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma midein kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın ve acil gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Yangın Çıkış Kapısı Pas olarak da ifade edilen bu branş temelı modellerde alışılagelen kapı koluna emsal. 

Görmüş olacaksınız ki bu denli etkili birinci sınıf yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya düz kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en elverişli fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Bu baplar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olgunlaşmak, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı peylemek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page